Global Metal Design

Koperen keukenkastjes? Een stalen tafelblad? Bronzen elementen in de woonkamer? Een metalen toegangspoort? Alles is mogelijk met Global Metal Design. Stijlvol, duurzaam en innovatief.

Global Metal Design is een composiet dat als vloeistof op diverse materialen is aan te brengen. Het geeft direct een unieke uitstraling. Het kan in een dunne laag op bijna elke ondergrond worden gespoten. Vervolgens kan Global Metal Design op verschillende manieren worden afgewerkt: u kunt het bijvoorbeeld polijsten, borstelen of schuren. Zo krijgt u de uitstraling die u wenst.

Global Metal Design is beschikbaar in alle soorten metaal zoals; aluminium, brons, koper, messing, black steel, rvs, ijzer, zink, gun metal, nikkel zilver en tin. De coating is aan te brengen op bijna elke ondergrond zoals steen/beton, MDF, foam, kunststoffen, beton, metaal of zelfs schimmels. We ontdekken steeds meer nieuwe mogelijkheden!

Net als echt metaal gaat ook Global Metal Design in de loop van de tijd oxideren. Door bij het aanbrengen de gewenste techniek te gebruiken is dit oxidatieproces te sturen.

Global Metal Design wordt verkocht in kits van 2, 5 en 10 kilo. Een kit is samengesteld uit metaalpoeder, een vloeibare metaalbinder en een verharder.

Om de coating op een professionele manier te verwerken, is kennis vereist over het product en de manier van verwerken. Daarom biedt Global Metal Design een tweedaagse cursus aan. Klik hier voor meer informatie.

Metalen

Zink

IJzer

RVS

Koper

Messing

Brons